Marc Linderhof

Mijn werk vertelt veel over mij, vandaar dat ik een brede selectie gemaakt heb. Wat je daar niet in ontdekt is mijn mentaliteit en mijn overtuigingen. Om te beginnen: ik ben een Calvinist. Ik werk hard en vaak. Ik geef niet snel op, ben geduldig en zorgvuldig. Maar ik ben ook een pragmatist. Ik leg de lat hoog, maar als ik merk dat vandaag het tempo belangrijker is, dan zorg ik er voor dat we de hoogst mogelijke kwaliteit halen binnen een hele korte deadline. Als het dan morgen maar weer ‘eerst goed, dan snel’ mag zijn.

 

Het maakt mij oprecht niet uit wat het medium is. Natuurlijk schiet ik het liefst commercials met schaars geklede vrouwen in Miami, maar ook van placemats, plafondhangers, posters of posts zal ik altijd iets bijzonders proberen te maken. Deze Calvinist voelt zich echt nergens te goed voor.

 

Mijn motto is: Moed moet. Als je wilt dat je werk opvalt en effectief is dan mag niets middelmatig zijn. Dat begint bij de briefing. Als die uitnodigt om middelmatig werk te maken ga ik de discussie met je aan, zodat we met elkaar mooier werk voor je merk kunnen maken.

 

 

Contact

Kan ik je van dienst zijn met hulp of advies? Mail of bel me dan: T. 06 179 062 39 E. info@marclinderhof.com

CV

Marc Linderhof (1978 te Amsterdam), concept ontwikkelaar en mooimaker. 20 jaar ervaring in Above the line-, Below the line- en Online Communicatie (B2C & B2B), als Art Director en Creative Director. Naast dat ik 13 jaar met Copy Writers heb gewerkt, kan ik ook prima solo werken. Én ik beheers meer ...