KARWEI 2009: Wat je ook bedenkt…

Deze commercial was erg succesvol. Er schijnen honderden kappers in Nederland te zijn die er gek van werden: ik wil ook zo’n coupe! De subiele grap in de film dat de man mee getransformeerd wordt van een slome duikelaar naar een frisse ‘hunk’ werd pas na tientallen keren kijken ontdekt. Daardoor steeg de waardering voor deze film in plaats van dat hij begon te vervelen.

Karwei

Reclamebureau: RadeMakkers Jaar: 2009 Soort werk: Above-the-line

KARWEI 2011: Beer en Olaf

Nu zijn we niet meer in de droomwereld van een vrouw, maar in die van een kind. Die dromen van andere dingen dan nieuwe keukens of walk-in-closets, die dromen van boomhutten bijvoorbeeld. Beer en Olaf heten de helden van deze film die inspireerde om er zelfs een boekje en een ...

KARWEI 2012: Buiten (t)huis

We verhuizen minder, crisis, je weet wel. Mensen blijven dus langer in hetzelfde huis. Dan gaan we laten zien hoe je huis met je mee kan veranderen. Met een paar eenvoudige ingrepen heb je het gevoel dat je een nieuw huis hebt. Die inspiratie wilden we meegeven.

KARWEI 2010: Tuinweken

In deze (3e) commercial mag voor het eerst de man deze huizes meespelen. Hij doet enorm zijn best, maar uiteindelijk is zij natuurlijk de baas.

KARWEI: Beer en Olaf kinderboek

Als er van je eerst een film hebt en dán het boek, dan ben ik benieuwd welke je beter vindt…